Meny

Klikk på bildet for å følge oss på facebook

 Her vil du alltid finne de ferskeste nyhetene. Hjemmesiden brukes til å legge ut informasjon av mer varig type som ikke egner seg på facebook.

MFK_FB.PNG

 
 
 

MFK Futsal Cup 2018

Årets futsalcup er åpen for påmelding

2018-08-01
chrbon

PÅMELDING HER: https://meloyfotballklubb.weborg.no/event/5

MFK Futsal Cup 2018

Velkommen til den første årlige MFK Futsal Cup. Denne cupen er arvtageren til den velkjente Baron Cup som har vært arrangert mange ganger tidligere. Meløy FK har overtatt arrangør ansvaret til Baron Cup og ønsker å fornye cupen. Derfor har vi blant annet gitt den et nytt navn og vi spiller med futsal regler. Men du vil likevell kjenne igjen mange av suskessfaktorene fra Baron Cup, som blant annet cup festen.

Vi ønsker å kjøre hele cupen på 1 dag. Derfor setter vi en grense på maks 8 deltagende herre lag. Vi åpner for å utvide cupen om vi får 16 påmeldte lag tidlig nok (2 puljer). Om det skulle bli nok påmeldte lag til ren dame klasse så vurderer vi også å utvide cupen til hele helgen. Derfor kan dame lag også melde seg på. Kryss av for hvilken klasse ditt lag ønsker å delta i.

Når påmeldingen er godkjent så får kontaktperson innloggingdetaljer for å legge inn spillerdetaljer på futsalcup.meloyfk.no. Betaling på 1000kr gjennomføres på forespørsel via VIPPS til Meløy FK (90755).

 

Ved spørsmål, ta kontakt med Meløy FK via Facebook eller via post@meloyfk.no

annonse%20MFK%20futsal%20cup.PNG