Rekrutering dommerkurs

Info om årets rekrutering dommerkurs i Meløy

2020-03-04
christerbon

Til klubber i Meløy, Dommerkontakter klubb og voksne dommere i sone

Vi avholder Rekr.dommerkurs på klubbhuset til Ørnes IL tir/ons 10/11 mars. Oppstart begge dager 1700, slutt 2100.

Kursholdere er Anniken og Kristin Haugen, tidligere dommere med erfaring fra Eliteserien kvinner og 1.div damer. I dag dommere i herreseriene i Nordland.

Pris kr. 550,- pr deltaker inkl. materiell. (For medlemmer i MFK dekkes denne av kluben) For godkjennelse må man være tilstede begge dager. Hvis man ønsker en dommerskjorte til deltakerne (kr.100,- kostpris) må man gi beskjed fra klubb til meg.

Servering er brus og frukt, annet må medbringes.

Alder, laveste fødselsår er 2007.

Situasjonen i sone er ganske prekær, dere må alle bidra med å prøve å få deltakere på kurset, svært gjerne voksne personer som kan tenke seg å bidra litt. Målgruppen er IKKE 13-14 åringer, selv om disse kan meldes på kurset

PÅMELDINGSFRIST ER MANDAG 9 MARS.  Ta kontakt med christer@meloyfk.no eller ring 97615160 for påmelding.