Hjemmekamper

Glomfjord%20Stadion.jpg

Foto: Eirik Bonsaksen

Nettopp DU er hjertelig velkommen til hjemmekampene våre.
Kampene vil bli spilt på Glomfjord Stadion om ikke annet er annonsert. Følg med på facebook og i lokalavisa Kulingen. På alle hjemmekamper vil Glomfjord IL stå for kiosksalget. Her er det muligheter for å kjøpe kaffe, vaffler, brus og andre ting å bite i. Dette er inntekter som går uavkortet til Glomfjord IL, så støtt opp.

Senior A-laget (vi har ikke seniorlag i sesongen 2019)

VI TAR IKKE I MOT KONTANTER MEN HAR KORTTERMINAL OG VÅRT VIPPS NR ER 90755

• Voksen (over 16år) : 30kr
  • Barn (under 16år) : gratis
  • Sesongkort/medlem: gratis

Hjemmekamper til de andre lagene i MFK vil det være gratis inngang på.

Sesongkort

Vi selger ikke sesongkort for sesongen 2019 da vi ikke har noe seniorlag i seriespill

Ønsker du som supporter å støtte Meløy FK? Da har du muligheten til å kjøpe sesongkort. Vi setter stor pris på at du ønsker å støtte oss i arbeidet med å skape aktivitet.

Vi tilbyr kjøp av sesongkort til 200 kr pr stk. Kortet er gyldig 1 sesong og er personlig. Kortet gir disse fordelene:

• Gratis inngang på alle Meløy FK senior hjemmekamper
  • Her kan du spare 130kr istedenfor å kjøpe billett på hver hjemmekamp

Sesongkortene kan kjøpes på våre hjemmekamper eller ved å kontakte oss på facebook / post@meloyfk.no og kan betales med bankort eller ved å bruke vårt VIPPS nr 90755