Meny

Klikk på bildet for å følge oss på facebook

 Her vil du alltid finne de ferskeste nyhetene. Hjemmesiden brukes til å legge ut informasjon av mer varig type som ikke egner seg på facebook.

MFK_FB.PNG

 
 
 

Aktiviteter

08.11.2019
MFK Futsal Cup 2019

16:00 - 15:00

Glomfjordhallen

chrbon 2016-10-07 19:24:14

Her finner du viktig informasjon angående forsikring av aktive fotballspillere i MFK, samt praktisk informasjon hva man skal gjøre når det oppstår en skade som trenger videre behandling.

Fotballforsikringen inkluderer fotballspillere i alle aldre.

FORSIKRINGSDEKNING

Spillere fra og med 13 år:

Spillere som har fylt 13 år må være registrert i FIKS som aktive med lagsforsikring inneværende sesong for å være dekket av forsikringsordningen. Klubben betaler lagsavgiften for alle lag fra og med 13 år, og er blant annet én av grunnene til at det må betales treningsavgift. Det er klubbens ansvar at alle spillere er registrert som aktive med lagsforsikring i FIKS.

Det er styreleder som er FIKS ansvarlig i MFK.

For å se ytelsene for Fotballforsikringen, se her: http://www.fotball.no/nff/fotballforsikring/2015/Ytelser1/

Utvidet fotballforsikring

Alle har mulighet til å kjøpe en utvidet fotballforsikring. Denne forsikringen koster 900 kr for aktive 0-13 år, og 1000 kr fra 13-19 år.
Les mer om fordelene her: http://www.fotball.no/nff/fotballforsikring/2011/Hvorfor-utvidet-forsikring/

 

VED EN SKADESITUASJON

Når det oppstår en skade på treningsfeltet eller i kamp skal man utføre akutt skadebehandling. Ofte betyr det å ise ned skaden og legge på kompress. Om man ønsker bistand/hjelp til hvordan man skal behandle skaden kan man ringe Idrettens Skadetelefon (IST) på tlf 02033.

Spiller/forelder/foresatt skal deretter fylle ut skademeldingsskjema. Dette gjør man her: https://forms.if.no/web/webclaims/e7e4c4c750e04c4e8a2df8b2a9de608b/no/no/if/Accident?agreement=SP1443117 

IST tar kontakt med spilleren eller kontaktperson. IST tar seg også av bestilling av all utredning og behandling. IST følger opp spiller til etter gjennomført behandling.

! Det er svært viktig at skademeldingsskjemaet fylles ut så snart som mulig etter skaden har oppstått, og hendelsen må registreres gjennom dette skjemaet for at den skadde skal være dekt av forsikringen !

 

SKADEFRI

Når det er oppstått skade og skaden skal leges eller at man er skade plaget og ønsker å forebygge så finnes det en veldig god norsk nettsiden www.skadefri.no hvor det er samlet mye nyttig informasjon om temaet skadefri.

Her velger man idretten - for oss er det fotball - og så deretter kan man lese om vanlige skader i fotballen og hvordan behandler og forebygge skader.