Medlem

Alle spillere, trenere, lagledere, styremedlemmer som har en eller annen form for fast oppgave i klubben er medlem i Meløy FK.

Som medlem i Meløy FK har du disse fordelene:

• Gratis påmelding til årlige kurs - Dommerkurs, ernæringkurs, trenerkurs osv. Følg med på hjemmesiden og facebook.
  • Rabatterte priser på Meløy FK supporterutstyr
  • 20% rabatt hos Sport1 Dybvik på Nike treningsutstyr v/fremvising av elektronisk medlemskort (finnes på MinIdrett)
  • Stemmerett på klubbens årsmøte

Ønsker man å støtte klubben uten å være medlem, se under sesongkort.

Medlembetingelser og treningsavgifter

Generelt

De her angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av Meløy Fotballklubb, heretter kalt MFK. Disse vilkårene gjelder for alt salg fra MFK så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom. Kundedata oppbevares iht norsk lov og idrettens regelverk og vil ikke på noen måte bli distribuert til tredjepart. MFK er ansvarlig for transaksjoner utført gjennom denne nettsiden.

Medlemskontigent og treningsavgifter sesongen 2020

Medlemskontigent er kr 300,- per år (for alle med faste oppgaver i klubben)

Treningskontigent ihht. tabell under:

Treningsavgift

G16

VÅR kr 950 (Betalingsfrist 28.februar)

HØST 1 250kr (Betalingsfrist 31.august)

A lag

VÅR 2 200kr (Betalingsfrist 28.februar)

HØST 2 500kr (Betalingsfrist 31.august)

For SPILLERE gjelder disse spesielle betingelsene ved innbetaling av treningsavgift:

RETNINGSLINJER FOR SPILLER:
 Vise gode holdninger mot alle
 Respektere hverandre
 Vise lojalitet mot klubb og trenere
 Hjelpe hverandre og stille opp for hverandre
 Følge klubbens regler
 Være ærlig overfor trener og andre utøvere
 Ta ansvar for godt samhold
 Stille på treninger og stevner en har forpliktet seg til
 Vise engasjement
 Være stolt av sin egen innsats
 Anerkjenne andre sin innsats
 Ta ansvar for miljø og trivsel
 Reagere på mobbing eller annen adferd som ikke er i tråd med klubbens verdier

DUGNAD:
MFK er avhengig av dugnadsinnteker årlig for å kunne drifte klubben på en ansvarlig økonomisk måte. Alle spillere vil måtte påregne å jobbe dugnad for klubben hver sesong. Type dugnad og varighet vil varriere men MFK tilstreber å alltid være tidlig ute med å skaffe personer til dugnad. Dette betyr at kun jobb og andre større begivenheter er gyldige grunner til å si nei til dugnad.

SPILLEBERETTIGET:
Spiller vil være spilleberettiget for klubben når medlemskap og treningsavgift er betalt samt at spiller står i klubbens register i FIKS. MFK påberoper seg rettigheten til å nekte spiller å bli med på trening og/eller kamp om spiller ikke er spilleberettiget.

UTSTYR:
Hver spiller skal av klubben få låne et komplett draktsett. Dette har spiller ansvar for å ta vare på. Dette er klubbens eiendom, og skulle noe av utstyret vandaliseres, må spiller betale kostnaden for nytt draktsett. 1 komplett draktsett inneholder drakt, shorts, strømper og overtrekk. Når klubben er ute på reiser, representerer spiller klubben og dens sponsorer og plikter å bruke utstyr gitt av klubben i respekt for sponsorer og avtaler.