Medlem

Årsmøtet har fastsatt medlemskontigent til 300kr. Dette er for alle enten man har faste oppgaver i klubben eller ikke.

Innmelding som medlem gjøres her: https://minidrett.nif.no/

1. Trykk ny bruker eller logg inn om du har bruker fra før
  2. Velg medlemskap
  3. Velg finn ny klubb
  4. Følg instruksjonene

Som medlem i Meløy FK har du disse fordelene:

• Gratis påmelding til årlige kurs - Dommerkurs, ernæringkurs, trenerkurs osv. Følg med på hjemmesiden og facebook.
  • Rabatterte priser på Meløy FK supporterutstyr
  • 20% rabatt hos Sport1 Dybvik på Nike treningsutstyr v/fremvising av elektronisk medlemskort (finnes på MinIdrett)
  • Stemmerett på klubbens årsmøte

Ønsker man å støtte klubben uten å være medlem, se under hjemmekamper

Sesongkort

Ønsker du som supporter å støtte Meløy FK? Da har du muligheten til å kjøpe sesongkort. Vi setter stor pris på at du ønsker å støtte oss i arbeidet med å skape aktivitet. Du vil få et kort som er bevis for at du har støttet Meløy FK sitt viktige arbeid.

Et sesongkort koster 500 kr pr stk

Sesongkortene kan kjøpes ved å kontakte oss på facebook eller post@meloyfk.no.

Eksempel på sesongkort:

eksempel_sesongkort.PNG

christerbon 2020-03-22 15:34:14

Treningsavgifter

Treningsavgifter sesongen 2020

Treningsavgift

G16

VÅR kr 950 (Betalingsfrist 28.februar)

HØST 1 250kr (Betalingsfrist 31.august)

A lag

VÅR 2 200kr (Betalingsfrist 28.februar)

HØST 2 500kr (Betalingsfrist 31.august)

Medlemsbetingelser

Generelt

De her angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av Meløy Fotballklubb, heretter kalt MFK. Disse vilkårene gjelder for alt salg fra MFK så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom. Kundedata oppbevares iht norsk lov og idrettens regelverk og vil ikke på noen måte bli distribuert til tredjepart. MFK er ansvarlig for transaksjoner utført gjennom denne nettsiden.

For AKTIVE SPILLERE gjelder disse spesielle betingelsene ved innbetaling av treningsavgift:

DUGNAD:
MFK er avhengig av dugnadsinnteker årlig for å kunne drifte klubben på en ansvarlig økonomisk måte. Alle spillere vil måtte påregne å jobbe dugnad for klubben hver sesong. Type dugnad og varighet vil varriere men MFK tilstreber å alltid være tidlig ute med å skaffe personer til dugnad. Dette betyr at kun jobb og andre større begivenheter er gyldige grunner til å si nei til dugnad.

SPILLEBERETTIGET:
Spiller vil være spilleberettiget for klubben når medlemskap og treningsavgift er betalt samt at spiller står i klubbens register i FIKS. MFK påberoper seg rettigheten til å nekte spiller å bli med på trening og/eller kamp om spiller ikke er spilleberettiget.

UTSTYR:
Hver spiller skal av klubben få låne et komplett draktsett. Dette har spiller ansvar for å ta vare på. Dette er klubbens eiendom, og skulle noe av utstyret vandaliseres, må spiller betale kostnaden for nytt draktsett. 1 komplett draktsett inneholder drakt, shorts, strømper og overtrekk. Når klubben er ute på reiser, representerer spiller klubben og dens sponsorer og plikter å bruke utstyr gitt av klubben i respekt for sponsorer og avtaler.