Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Medlem

Årsmøtet har fastsatt medlemskontingent til 300kr. Dette er for alle, enten man er spiller, har en rolle i klubben eller bare ønsker å støtte klubben.

Innmelding som medlem gjøres her. Trykk på linken og følg instruksjonene: https://medlemskap.nif.no/27664

Som medlem i Meløy FK har du disse fordelene:

  • Gratis påmelding til årlige kurs - Dommerkurs, ernæringkurs, trenerkurs osv. Følg med på hjemmesiden og facebook.
  • Rabatterte priser på Meløy FK supporterutstyr
  • 20% rabatt hos Sport1 Dybvik på Adidas treningsutstyr v/fremvisning av elektronisk medlemskort (finnes på MinIdrett)
  • Stemmerett på klubbens årsmøte

 

christerbon 2020-03-22 15:34:14

Treningsavgifter

Treningsavgifter sesongen 2022

Klasse

Treningsavgift

Ungdom (opp til og med 19 år ila. sesongen)

2000 kr

A lag (fra 20 år og oppover ila sesongen)

3000kr

Det er et viktig prinsipp i MFK at om noen sliter med å betale avgiftene så ønsker MFK at man tar kontakt med noen i klubben. Dette kan dere også gjøre på vegne av en lagkamerat. INGEN skal slutte på fotball fordi de ikke klarer å betale.

Medlemsbetingelser

Generelt

De her angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av Meløy Fotballklubb, heretter kalt MFK. Disse vilkårene gjelder for alt salg fra MFK så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom. Kundedata oppbevares iht norsk lov og idrettens regelverk og vil ikke på noen måte bli distribuert til tredjepart. MFK er ansvarlig for transaksjoner utført gjennom denne nettsiden.

For AKTIVE SPILLERE gjelder disse spesielle betingelsene ved innbetaling av treningsavgift:

DUGNAD:
MFK er avhengig av dugnadsinnteker årlig for å kunne drifte klubben på en ansvarlig økonomisk måte. Alle spillere vil måtte påregne å jobbe dugnad for klubben hver sesong. Type dugnad og varighet vil varriere men MFK tilstreber å alltid være tidlig ute med å skaffe personer til dugnad. Dette betyr at kun jobb og andre større begivenheter er gyldige grunner til å si nei til dugnad.

SPILLEBERETTIGET:
Spiller vil være spilleberettiget for klubben når medlemskap og treningsavgift er betalt samt at spiller står i klubbens register i FIKS. MFK påberoper seg rettigheten til å nekte spiller å bli med på trening og/eller kamp om spiller ikke er spilleberettiget.

UTSTYR:
Hver spiller skal av klubben få låne et komplett draktsett. Dette har spiller ansvar for å ta vare på. Dette er klubbens eiendom, og skulle noe av utstyret vandaliseres, må spiller betale kostnaden for nytt draktsett. 1 komplett draktsett inneholder drakt, shorts, strømper og overtrekk. Når klubben er ute på reiser, representerer spiller klubben og dens sponsorer og plikter å bruke utstyr gitt av klubben i respekt for sponsorer og avtaler.

SPONSORER