chrbon 2016-10-02 16:25:13

Klubben som sjef

Klubben som sjef er styrets prosjekt for å sammen utvikle klubben frem mot 2020. På denne siden vil man finne informasjon om prosjektet samt status på fremdriften. Prosjektet består av 3 underprosjekter.

1. Samarbeidsavtalen - En felles avtale med alle idrettslag i kommunen hvor MFK skal være overbygningsklubb
  2. Kvalitetsklubb nivå 1 - MFK skal jobbe for å bli kvalitetsklubb
  3. Gjøre klubbens verdier og visjon kjent

1. MELØY FK - samarbeidsavtalen (signert avtale kan leses nederst på denne siden)

STATUS PR FEBRUAR 2020:

• September 2017: Oppstartsmøte med alle klubber representert på Ørnes Hotell
  • Oktober 2017-April 2018: Møter i arbeidsgruppen for å utarbeide avtalen
  • April 2018-September 2018: Møter rundt om i klubbene for å diskutere og fortelle om samarbeidsavtalen
  • September 2018: Samarbeidsavtalen er ferdig utarbeidet og kan leses i sin helhet ved å klikke på linken neders på denne siden. Nå starter jobben med godkjennin i klubbene før oppstart av nye lag i MFK kan skje.
  • April 2019: Vi har ikke fått alle klubber klare for signering og vi setter dette på hold til høsten 2019 for å kunne konsentrere oss om sesongen 2019.
  • Februar 2020: 5 av 8 klubber har signert avtalen som forplikter klubbene til å stille på et årlig fotballmøte hvor vi  hver klubb legger frem sine planer for kommende sesong. Målet er å starte dialogen mellom klubbene for kommende sesong.

2. MELØY FK - kvalitetsklubb

STATUS PR FEBRUAR 2020:

• Juli 2019: Vi har sendt søknaden for å komme i gang med prosessen for å bli godkjent som kvalitetsklubb nivå 1. Vi avventer svar på denne, men jobber i bakgrunnen med forberendende aktiviteter slik at vi er klare når vi for godkjent søknaden.
  • Feb 2020: Vi har fått godkjent søknad om å bli kvalitetsklubb og kan nå starte den formele prosessen.

3. MELØY FK - klubbens verdier og visjon

Visjon: Skape én felles fotball klubb for spillere fra hele kommunen

Verdier:

MMangfold

MFK skal ha et mangfold i klubben

FFelleskap

MFK skal ha felleskapet som den viktigste arenaen

KKvalitet

MFK skal ha kvalitet i alt vi gjør