chrbon 2016-10-02 16:25:13

Sammen for Meløy FK

Sammen for Meløy er styrets prosjekt for å sammen utvikle klubben frem mot 2020. På denne siden vil man finne informasjon om prosjektet samt status på fremdriften. Prosjektet består av 5 underkategorier som vil være fokus i sportsplanen fra 2017-2020 og med mottoet Sammen for Meløy og klubbens verdier MELØY FK skal vi utvikle klubben.

STATUS PR SEPTEMBER 2018:

• September 2017: Oppstartsmøte med alle klubber representert på Ørnes Hotell
  • Oktober 2017-April 2018: Møter i arbeidsgruppen for å utarbeide avtalen
  • April 2018-September 2018: Møter rundt om i klubbene for å diskutere og fortelle om samarbeidsavtalen
  • September 2018: Samarbeidsavtalen er ferdig utarbeidet og kan leses i sin helhet ved å klikke på linken neders på denne siden. Nå starter jobben med godkjennin i klubbene før oppstart av nye lag i MFK kan skje.

MELØY FK - klubbens verdier

MFK_verdier.PNG