Meny

Klikk på bildet for å følge oss på facebook

 Her vil du alltid finne de ferskeste nyhetene. Hjemmesiden brukes til å legge ut informasjon av mer varig type som ikke egner seg på facebook.

MFK_FB.PNG

 
 
 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Generalsponsor

Yara.png

 

YARA GLOMFJORD ER MELØY FK SIN GENERAL SPONSOR

Yara International ASA er verdens ledende leverandør av mineralgjødsel, med produksjon, salg og distribusjon over hele verden. Produksjonsanlegget i Glomfjord er verdens nordligste gjødselfabrikk. Yara Glomfjord er en enhet i datterselskapet Yara Norge AS, og har ca. 170 ansatte. Her produseres det årlig omlag 740.000 tonn NPK-gjødsel og kalksalpeter.

 

 

 Samarbeid sponsor

 

coopnordland.png

Coop Nordlands viktigste strategi er å skape verdier og dele disse med mange eiere. Akkurat dette gjør at vi er annerledes enn andre aktører i varehandelen. Siden 1916 har Coop Nordland ført store deler av bedriftens overskudd tilbake til eierne. Overskuddet skapes av våre ca 800 medarbeidere og deles mellom 46.000 eiere i 13 kommuner.

Coop Nordland påvirker hverdagen til mange mennesker og det er vi stolte av.

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken.
I tillegg driver Coop 134 byggevarehus i kjedene Obs Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro.

 

Nordlandsnett.jpg

 

NORDLANDSNETT ER MELØY FK SIN SAMARBEIDSPONSOR

Nordlandsnett eier strømnettet i Bodø, Beiarn, Gildeskål, Rødøy, Lurøy, Træna og Saltdal kommune, og overfører strøm til kunder i disse kommunene. Nettleie betaler du til Nordlandsnett, som er ditt lokale nettselskap, uavhengig hvilken kraftleverandør du har. Nettleie dekker kostnadene til bygging, drift og vedlikehold av strømnettet. Nordlandsnett har Nordlands tredje rimeligste nettleie.

 

Nike.png

NIKE ER VÅR UTSTYRSLEVERANDØR

Nike, Inc. er et amerikansk selskap som markedsfører joggesko, treningsklær og sportsutstyr. Nike er leverandør av vår klubbkolleksjon.

 

 

Sport1%20Dybvik.png

SPORT1 DYBVIK ER VÅR LOKALE SPORTSFORHANDLER

Dybvik Sport ligger helt ute ved kysten i tettstedet Ørnes i Meløy kommune, ca 125 km sør for Bodø. Butikken ble etablert juni 2000, og er en godt lokalt tilpasset sportsbutikk. Dybvik Sport er bra på klubb, og har alle de lokale idrettslagene som kunder. I tillegg er det stor sykkelkompetanse i betjeningen, noe som gjør sykkel til et satsingsområde.

 

 

HAF.jpg

 

HIAF ER VÅR STØTTESPONSOR

Haugvik Industriarbeiderforening (HIAF) er organisert i LO gjennom Industri Energi. Foreningen ble stiftet i Glomfjord i 1913 og i anledning 100-årsjubileet i 2013 gir HIAF ut jubileumsbok.

Industri Energi er et fritt og uavhengig LO-forbund, og er det største fagforbundet i flere store norske konserner, blant annet Yara, REC, Hydro og Statoil.

 

 

framtia.png

 

FRAMTIA ER VÅR MEDIA/ANNONSØR SPONSOR

Framtia er ukeavis for Meløy og Gildeskål. Vi kommer ut hver onsdag og utgis av Mediehuset Framtia på Ørnes.

 

 

Mel%F8y%20%D8konomisenter.jpg

 

MELØY ØKONOMISENTER SPONSER OSS MED REVISOR TJENESTER

Vi har økonomiske rådgivere med kunnskap og erfaring fra din bransje. Sammen kan vi se på dine resultater sammenlignet med konkurrentenes, gi deg nøkkeltallsanalyser og komme med råd som bidrar til god og lønnsom drift på kort og lang sikt.

 

LAGSPONSOR

Bella%20Napoli.jpg

BELLA NAPOLI ER LAGSPONSOR FOR SENIORLAGENE

Her finner du diverse retter slik som PIZZA-KEBAB-PASTA-GRILL. Holder til i Kystveien 10 på Ørnes. Åpen hver dag fra 12.00-23.00