08.11.2019

Generalsponsor

Yara.png

YARA GLOMFJORD ER MELØY FK SIN GENERAL SPONSOR

Yara International ASA er verdens ledende leverandør av mineralgjødsel, med produksjon, salg og distribusjon over hele verden. Produksjonsanlegget i Glomfjord er verdens nordligste gjødselfabrikk. Yara Glomfjord er en enhet i datterselskapet Yara Norge AS, og har ca. 170 ansatte. Her produseres det årlig omlag 740.000 tonn NPK-gjødsel og kalksalpeter.

Samarbeid sponsor

coopnordland.png

Coop Nordlands viktigste strategi er å skape verdier og dele disse med mange eiere. Akkurat dette gjør at vi er annerledes enn andre aktører i varehandelen. Siden 1916 har Coop Nordland ført store deler av bedriftens overskudd tilbake til eierne. Overskuddet skapes av våre ca 800 medarbeidere og deles mellom 46.000 eiere i 13 kommuner.

Coop Nordland påvirker hverdagen til mange mennesker og det er vi stolte av.

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.150 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken.
I tillegg driver Coop 134 byggevarehus i kjedene Obs Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro.

Mel%F8y%20Energi.png

MELØY ENERGI ER MELØY FK SIN SAMARBEIDSPONSOR

Meløy Energi AS ble stiftet som eget aksjeselskap 1997, og er 100% eid av Meløy kommune. Meløy Energi Nett eier strømnettet i Meløy med unntak av industriparken i Glomfjord (Yara nett). Vi overfører strøm til våre kunder i Meløy. Nettleie må du betale til Meløy Energi Nett, som er ditt lokale nettselskap, uavhengig av hvilken kraftleverandør du har. Nettleie dekker kostnadene til bygging, drift og vedlikehold av strømnettet.

Nike.png

NIKE ER VÅR UTSTYRSLEVERANDØR

Nike, Inc. er et amerikansk selskap som markedsfører joggesko, treningsklær og sportsutstyr. Nike er leverandør av vår klubbkolleksjon.

Sport1%20Dybvik.png

SPORT1 DYBVIK ER VÅR LOKALE SPORTSFORHANDLER

Dybvik Sport ligger helt ute ved kysten i tettstedet Ørnes i Meløy kommune, ca 125 km sør for Bodø. Butikken ble etablert juni 2000, og er en godt lokalt tilpasset sportsbutikk. Dybvik Sport er bra på klubb, og har alle de lokale idrettslagene som kunder. I tillegg er det stor sykkelkompetanse i betjeningen, noe som gjør sykkel til et satsingsområde.

Avinor%20logo.png

AVINOR ER MELØY FK SIN SAMARBEIDSSPONSOR

Avinor er et norsk statlig selskap, og Norges største eier av flyplasser. Selskapet driver 44 flyplasser, hvorav 12 eies av Forsvaret. I tillegg eier selskapet sikkerhetsinstallasjoner av ulike slag – for eksempel radarer, radiofyr, fjernstyrte basestasjoner for flyradiosambandet, og kontrollsentraler.

Kuligen%20logo.jpg

KULINGEN ER VÅR MEDIA/ANNONSØR SPONSOR

Kulingen er det sammenslåtte resultatet av de to lokalavisene Meløyavisa og Framtia som etter henholdsvis 32- og 10 års drift gikk inn i historien ved årsskiftet 2018/2019.
Kontoret vårt er plassert på Ørnes i Meløy kommune, men vi farter vidt og bredt og våre journalister er stadig å se rundt omkring i distriktet.
Avisen har i dag fire ansatte, samt flere gode og viktige frilansere.
Daglig leder og redaktør er Ingunn Dahle, grafiker er Ellinor Ann Skaret. Ikke minst viktig er våre to journalister - Hilde Kvammen og Rune Meosli.

Mel%F8y%20%D8konomisenter.jpg

MELØY ØKONOMISENTER SPONSER OSS MED REVISOR TJENESTER

Vi har økonomiske rådgivere med kunnskap og erfaring fra din bransje. Sammen kan vi se på dine resultater sammenlignet med konkurrentenes, gi deg nøkkeltallsanalyser og komme med råd som bidrar til god og lønnsom drift på kort og lang sikt.

Bella%20Napoli.jpg

BELLA NAPOLI ER MELØY FK SIN SAMARBEIDSSPONSOR

Her finner du diverse retter slik som PIZZA-KEBAB-PASTA-GRILL. Holder til i Kystveien 10 på Ørnes. Åpen hver dag fra 13.00-23.00