Arrangement

Hjemmekamper

Nettopp DU er hjertelig velkommen til hjemmekampene våre.
Kampene vil bli spilt på mange av de flotte fotballbanene vi har i kommunen. Følg med på facebook, i lokalavisa Kulingen eller ved å laste ned appen minFotball. Vi prøver å arrangere kiosksalg på hjemmekampene, men det kan være at noen av hjemmekampene blir uten kiosksalg. I kiosken vil det være mulighet for å kjøpe kaffe, vaffler, brus og andre ting å bite i. Disse inntektene går uavkortet til idrettslaget som eier banen vi spiller på, så støtt opp.

Kampavvikling

For å skape gode rammer rundt alle klubbens kamper, seriekamper og turnerninger, skal alle MFK's hjemmekamper gjennomføres etter NFF's retningslinjer og Fair play-kriterier.

Retningslinjer for kampavvikling

Retningslinjer for Fair Play

Les her for å finne klubbens fair play retningslinjer: https://www.meloyfk.no/verdiarbeid/fair-play

Rutiner for oppfølging av tilbakemeldinger og sanksjoner fra krets

Sportslig Leder har ansvaret for respons, reaksjon og oppfølgning av tilbakemeldinger og sanksjoner fra krets. Dette kan delegeres til trenerteamet om det er hensiktsmessig. Trenerteamet samt SU skal informeres ved tilbakemeldinger og sanksjoner fra krets.

Kampvert

Dette innbefatter at alle kamper skal ha minst en kampvert. Kampvertene spiller en sentral rolle i arrangementet, og er klubbens ansikt utad. Retningslinjene skal være konkrete og overkommelige. Kampvertene skal ha synlig "Kampvert"-vest. På aldersbestemte lag, G16/G19, kan oppgaven utføres på omgang blant foreldrene.

Kampvertene oppfordres til å handle inn frukt til lagene og dommerne. Dette gjøres via Bama sin idrettsfrukt ordning som kan leses mer om her. https://www.eatmovesleep.no/idrettsfrukt/ Klubben vil da få refundert store deler av utgiftene med frukten i tillegg til at det gir et godt inntrykk av klubben og er et sunt alternativ til ernæring før og etter kamp

Rollebeskrivelse til kampvert finnes her: https://www.meloyfk.no/administrasjon/rollebeskrivelser